keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Once upon a time...

Löydän hyvät tv-sarjat aina valovuosia jäljessä... "Olipa kerran" ei ole poikkeus, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olen aivan koukussa kuten varmaan jokainen vähääkään Disneystä innostunut. :) Sarjasta on aivan ihanaa etsiä yhtäläisyyksiä ja viitteitä Disneyn elokuviin ja hahmoihin. On myös hauskaa, että kaikkia hahmoja ei ole tehty Disneyn vanhojen raamien mukaan: Lumikki on melkoinen kovis, Peter Pan ei olekaan herttainen ja kapteeni Koukku on melkoinen hurmuri. :)

Onko täällä muita Olipa kerran-faneja?


Ja sitten pieni turhamainen ja pinnallinen huomautus: sarjalla on varmasti komein miesnäyttelijä joukko ikinä... *huokaus* kapteeni Koukku!

Nyt jatkan kolmannen kauden katsomista. :)

1 kommentti:

  1. Siitä on hyötyä että löytää sarjat valovuosia jäljessä, ei tarvitse kitua joka viikko odottamassa uutta jaksoa vaan saa kerralla katsottua monta kautta putkeen. :D Itse aloin katsoa Oncea heti kun se Suomessa alkoi pyöriä ja olin koukussa. Nyt on tosin into alkanut jo hieman hellittää uusimpien kausien myötä kun juonikuoviot ovat muuttuneet niin monimutkaisiksi ja osa hahmoista ei jaksa innostaa.

    Ja minä olin muuten ihan kauhuissani kun selvisi ettei Peter Pan olekaan ihan niin mukava kuin Disneyn elokuvassa. Järkytys D:

    VastaaPoista