torstai 3. marraskuuta 2016

Uusia kuvia Kaunottaresta ja hirviöstä

Tämän malttamattoman fanin toiveisiin vastattiin osittain eilen, kun Entertainment Weekly julkaisi uusia kuvia Kaunotar ja hirviö-live actionista. Näissä uusissa kuvissa hahmot ovat juuri sellaiset kuin ne tullaan itse elokuvassa näkemään.

Tässä hieman ajatuksia, joita kuvat minussa herättää:

Emma Watson on täydellinen Belle!

 

Hirviön ulkomuoto on jännittänyt minua kaikkein eniten, mutta ei tarvinnut onneksi järkyttyä. Tykkään, että hirviö ei ole täysin eläimellinen vaan siihen on jätetty ihmisen piirteitä.

 
 
Bellen puvustuksessa on ihanasti kunnioitettu alkuperäistä, mutta kuitenkaan matkimatta. 

 
 
 

  

"Voi mikä mies tuo Gaston" ja komea!

 

 

 

 

Innostukseni elokuvaa kohtaa kasvaa, mitä enemmän siitä tietoa ilmaantuu. Toivottavasti saadaan täyspitkä traileri vielä tämän vuoden puolella. :)

3 kommenttia:

 1. Hirviön ja lumottujen esineiden ulkonäkö vaatii minulta vielä hieman totuttelua, mutta Emma Watson taas on aivan ihana! ♥ Hänen asunsakin näyttävät tosi kauniilta!

  Monet tuntuvat veikkailevan, että kunnon traileri julkaistaisiin Vaianan ensi-illan yhteydessä. Toivottavasti se pitää paikkansa, niin traileria ei tarvitsisi odottaa enää kuin pari viikkoa. :)

  VastaaPoista
 2. Olin todella innoissani kun kuulin että elokuvasta on julkaistu virallisia kuvia ja kokonaisuudessaan näyttävät hyviltä, vaikka Paulan tapaan lumottujen esineiden ulkonäkö vaatii minultakin totuttelua. Etenkin ihmettelen tuota lintusulka-pölyhuiskaa ja hieman Lumieren ihmismäisyys häiritsee.

  Mutta suuri pettymys minulle oli Bellen kultainen tai tässä tapauksessa keltainen mekko, etenkin tuon ensimmäisen kuvan perusteella. Tanssikuvassa mekko näyttää jo paremmalta, joten toivon että vika on enemmän tuossa kuvassa kuin itse mekossa. Se vain mielestäni näyttää ihan liian modernilta elokuvan muuhun kuvakieleen verrattuna. :/

  VastaaPoista
 3. Mä olen vähän vältellyt näitä Disneyn live action -elokuvia, mutta ehkä ihan turhaan. Kuvien perusteella nimittäin alkoi vähän houkutella tämän näkeminen....

  VastaaPoista