maanantai 13. elokuuta 2018

Eniten odottamani Disney-leffat!

Oikein hyvää helteistä elokuuta! Toivottavasti olette nauttineet näistä keleistä ja jos olette kuten minä, joka inhoaa tukalia helteitä, I feel you! :)

Seuraavan vuoden aikana ilmestyy todella paljon erilaisia Disney-elokuvia ja siksi ajattelinkin tehdä postauksen niistä, joita itse odotan erityisen innoissani. Joten tässä tulee:

Ihmeperhe 2 


Kuvahaun tulos haulle incredibles 2


Ensi-ilta 31.8.


Ensimmäinen Ihmeperhe julkaistiin 14 vuotta sitten ja odotankin millaisin harppauksin animaatio on mennyt eteenpäin. Syy miksi odotankin elokuvaa, on nähdä miten paljon Pixarilla on kehitytty vuosien saatossa!


Risto Reipas ja Nalle Puh


Kuvahaun tulos haulle christopher robin


Ensi-ilta 12.10

Minulle Nalle Puhiin liittyvät elokuvat toimivat aina. Ensimmäinen teaseri vei minut suoraan lapsuuteen ja Puolen hehtaarin metsän asukkaat näyttävät niin suloisilta! + Rakastan Ewan McGregoria!


Mary Poppins returns


Kuvahaun tulos haulle mary poppins returns


Ensi-ilta Yhdysvalloissa 19.12


Maija Poppanen on aina ollut yksi suosikeistani. Emily Blunt näyttää täydelliseltä rooliin ja kun mukaan laitetaan Lin-Manuel Miranda, niin odotukset on korkealla!


Ralph breaks the internetRalph Breaks the Internet poster.jpg


Ensi-ilta Yhdysvalloissa 21.11


Ensimmäinen Räyhä-Ralf oli ihan mukava, eikä jatko-osaan ollut sen kummempia odotuksia, kunnes kuulin, että kaikki prinsessat tekevät paluun! Ja kaikki materiaali, mitä olen näistä prinsessa-kohtauksista nähnyt on saanut minut kiljumaan riemusta! En malta odottaa!


Aladdin


Kuvahaun tulos haulle aladdin 2019


Ensi-ilta Yhdysvalloissa 24.5.2019


Odotan mielenkiinnolla mitä uutta tähän elokuvaan saadaan! Toivon, että Kaunottaren ja Hirviön tapaan, tässä tuodaan esille hahmojen taustoja ja mennnään vähän pintaa syvemmälle. Odotan myös, kuullaanko elokuvassa uusia lauluja Alan Menkeniltä!


Onko teillä jotain elokuvaa, mitä odotatte erityisesti? :)4 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä hyvä, kun syksy tulee. En tykkää ite helteistä. :)
  En odota mitään elokuvaa, mutta jos noista pitäis valita niin Aladdin ja Ralf.

  VastaaPoista
 2. Näistä mainitsemistasi elokuvista odotan eniten Risto Reipasta, koska EWAN McGREGOR!!!!! <3<3<3 Toki myös uudet animaatiot kiinnostavat, mutta jostain syystä en ole niistä niin innoissani kuin voisin olla. Toki Räyhä-Ralf 2:eenkin on vielä aikaa (se ilmestyy varmaan Suomessa vasta ensi vuoden puolella), joten innostus kerkeää vielä kehkeytyä.

  VastaaPoista
 3. Liityn Ewan McGregorin fanittajiin!! Joten Risto Reipas on kyllä ehdottomasti tämän syksyn odotetuin leffa ja olen edelleen katkera siitä että saadaan se tänne Pohjolaan vasta lokakuussa. Kovasti elokuvaa on kuitenkin somessa kehuttu, joten varmasti odotus lopulta palkitaan.
  Myös Maija Poppasen paluuta odottelen myös kovasti, koska alkuperäinen elokuva on niin lähellä sydäntä. Lisäksi näyttelijä valinnat ovat osuneet minustakin nappiin. :)

  Innolla odottelen myös sunnuntaita että pääsee vihdoin näkemään Ihmeperhe 2:sen. Etenkin juuri tuo Pixarin kehitys (erityisesti ihmishahmoissa) kiinnostaa ja ajattelinkin tänään katsoa ensimmäisen elokuvan muistin virkistykseksi. On sitten sunnuntain hyvä vertailla ja onpahan juonikin paremmin muistissa, tämä kakkososa ymmärtääkseni jatkuu aikalailla siitä mihin ensimmäisessä osassa jäätiin.

  VastaaPoista
 4. Räyhä Ralfia odotan aiheena eniten, mutta kun uusimman Maija poppasen paluun trailerin aloin hihkua innosta. Mukana on Dick Van Dyke! joten nyt todella, todella, todella odotan sit!

  VastaaPoista