tiistai 2. syyskuuta 2014

Disney-pelejä

Hejssan! Aikaa on taas vierähtänyt edellisestä postauksesta... Aloitin kolme viikkoa sitten lähihoitajakoulussa joten kiirettä on pitänyt, mutta yritän järkätä aikaa myös blogille. :)


Tällä kertaa esittelen Disney-pelejä mitä minulle on siunaantunut vuosien varrella. En hirveästi kirppareilla käydessäni etsi pelejä, enkä ole niitä ostanutkaan jos on vastaan tullut. Olen ajatellut, että jos alan keräämään myös pelejä, minulta loppuu tila ja varat kesken! :D

Ekaksi Disney- trivial pursuit, jonka ostin muutama vuosi sitten ja se taisi maksaa 7 euroa. Pelissä on erikseen lasten kysymykset ja sitten vähän vanhempien kysymykset. Itse en kuitenkaan huomaa niissä suurta eroa helppoudessa.Notre Damen kellonsoittaja-lottopelin sain joululahjaksi lapsena ja pelistä näkee päällepäin, että sitä on pelattu paljon! :)

Disney-trivian löysin Tiimarista vuosia sitten ja se maksoi muistaakseni 20 euroa. Saattoipa vielä olla, että tämä ensimmäinen kalliimpi ostos, jonka ostin itse säästämilläni rahoilla. :) Siinä mielessä ostos oli turha, koska kovin monesti en ole saanut itelleni pelikaveria. Väittävät, että olisin liian ylivoimainen... :D Disney-pursuitin tapaan tässäkin pelissä on lasten ja vanhempien kysymykset erikseen ja niissä huomaa jo eron helppoudessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti