maanantai 26. tammikuuta 2015

Disneyn live action-elokuvat

Disney on viime aikoina ruvennut tekemään vanhoista klassikoista live action-elokuvia ja mielestäni se on vain positiivista (kunhan ne tehdään tyylillä). Maleficent oli hyvä startti, mutta mielestäni se oli kuitenkin täysin oma tarinansa kuin Prinsessa Ruusunen, vaikka siitä olikin aineksia paljon otettu. Cinderella- Tuhkimon tarina saa ensi-iltansa 13.3 ja ainakin trailerin perusteella se vaikuttaa hyvältä.

Kaunottaren ja hirviön tekeminen on ollut tiedossa jo jonkin aikaa ja tänään ilmoitettiin, että Emma Watson tulee näyttelemään Belleä. Jännä nähdä mitä siitä tulee, mutta itse olen luottavaisin mielin! :)

Mitä mieltä olette näistä live action-elokuvista? Hyvä vai huono? :)

2 kommenttia:

  1. Minusta Emma Watson on kyllä hyvä valinta rooliin, osaa näytellä ja näyttääkin Belleltä :) Itse en ole hirveän innoissani tästä live action buumista, pari leffaa on ok mutta nyt alkaa tuntua jo vähän siltä, että disney elvyttää vanhat klassikot rahapulassa... Itse olen lukenut että Viidakkokirjastakin tulisi live action versio! Itse tykkäisin, että alkuperäistarinalle oltaisiin näissä mahdollisimman uskollisia, aina puvustusta ja näyttelijöiden ulkonäköä myöten :D Jonkun mielestä varmaan tylsää, mutten tykkää siitä että jonkun vanhan klassikon juonta mennään yhtäkkiä muuttelemaan. Tämä Kaunotar ja hirviö vaikuttaa kyllä yllättävän kiinnostavalta, toivottavasti tekee alkuperäiselle mestariteokselle oikeutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse muistin tuon Viidakkokirjan heti kun julkaisin tämän tekstin! :D Mutta, joo kyllähän tuossa "hieman" rahastus tuoksahtaa!

      Poista