keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Top-5: Koskettavimmat parit

Aikaa on kulunut edellisestä postauksesta. Viimeinen kuukausi on ollut matalalentoa kaikelta osin, eikä ole löytynyt intoa kirjoittamiseen. MUTTA jospa se tästä kun kevätkin tulee jo täyttä päätä! Sen vuoksi muutin blogin ulkonäköä hieman keväisemmäksi. :)

Mutta itse asiaan.

Tein Top-5 listan Disneyn koskettavimmista pareista. Otin mukaan myös Pixarin elokuvat ja lista sisältääkin peräti kolme paria Pixar-leffoista. Näiden parien välinen suhde on saanut omat silmäni kostumaan. 

HUOM! Saattaapi sisältää paljastuksia elokuvista, joten luku omalla vastuulla!

5. Dory ja Marlin - Nemoa etsimässä

Tämä parivaljakko on kerrassaan hurmaava! He täydentävät toisiaan täydellisesti: Marlin on pelokas ja Dory taas menee joka paikkaan tyhmän rohkeasti! Kyynel tulee silmään kun elokuvan lopussa Dory sanoo, miten hän muistaa paremmin Marlinin seurassa. :)

 

4. Boo ja Tare - Monsterit Oy

 Näiden kahden suhde alkaa katastrofista, mutta siitä kehkeytyykin kaunis ystävyys! Olen monesti miettinyt elokuvan loppua ja sitä kun Tare pitkän tauon jälkeen astuu Boon ovesta sisälle. Siitä saisi sen kuvan, että lapsi jonka Tare näkee on Boo, mutta itse olen aina ajattelut sen Boon lapsena. Sen vuoksi Tarella on niin iloisen yllättynyt ilme. Onko muita, jotka jakavat saman ajatuksen?

 

3. Carl ja Ellie - Up

Tätä pariskuntaa ei näy yhdessä kuin pienen hetken koko elokuvassa, mutta onnistuu sinä aikana tekemään vaikutuksen. A married life-kohtaus on vaikuttavin kuvaus ihmiselämästä missään muodossa ja Carlin päätös päästä Paratiisi putouksille Ellien tuhkien kanssa saa kyynelkanavat auki. 

  

2. Topi ja Tessu - Topi ja Tessu

Näistä kahdesta ei luonnonlakien mukaan pitänyt tulla ystäviä, mutta toisin kävi. Siinä on jo perustelua, miksi löytyvät tältä listalta. 

 

1. Lilo ja Stitch - Lilo ja Stitch

Tämä on luultavasti omituisin parivaljakko mitä löytyy. Lilo yrittää saada Stitchistä kelvon lemmikin, mutta muut eivät ymmärrä tätä. Koko elokuvalla on ollut aina omituinen vaikutus minuun ja nyyhkytän lähes koko elokuvan ajan, mutta loppu saa padot auki kunnolla. Kun Stitchin täytyy lähteä takaisin avaruuteen saa tämän jäähyväispuhe jopa galaxien johtajankin heltymään: "Tämä perhe on minun, löysin sen ihan itse. Se on pieni ja rikki, mutta oma." <3

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti