maanantai 21. joulukuuta 2015

Luukku 21. Small one - Tuuma

Tämä jouluelokuva on mennyt suoraan sydämeeni! Pitkään en nähnyt tästä muuta kuin pätkän joka on Samu Sirkan joulutervehdyksessä, mutta sitten ostin Disneyn joulukalenteri-dvd:n ja siinä tämä on kokonaisuudessaan. En yleensä pidä uskonnollisista jutuista, mutta tämä on osattu tehdä niin kauniisti, että pieni uskonnollisuus ei haittaa! :)


Tuuma kertoo tarinan pienestä pojasta ja tämän aasista Tuumasta. Tuuma on jo melko vanha ja hieman heiveröinen, joten siitä ei työnteossa ole hyötyä, niinpä poika yrittää myydä ystävänsä. Kukaan ei kuitenkaan halua heiveröistä aasia ja yksi joka sen ottaisi haluaa vain tämän nahkan. Pojan luokse tulee kuitenkin mies, joka tarvitsisi kulkuneuvoa raskaana olevalle vaimolleen. Tämä mies on Joosef ja hänen vaimonsa tietenkin Maria. Poika antaa Tuuman miehelle ja näin Joosef ja Maria pääsevät lähtemään Betlehemiin. :)

"Small one, Small one, Don't look so blue, 
Somewhere a friend, Is waiting for you, 
Someone still needs you to brighten his day, 
There's a place for each Small One, 
God planned it that way" <3


1 kommentti:

  1. En pidä itsekkään uskonnollisista tarinoista, mutta pidän tästä. Varmasti siksi kun tämä vaan sijoittuu uskonnollisen tapahtuman keskelle, eikä niin että tässä hahmot itse ilmentävät uskoaan johonkin.

    VastaaPoista