tiistai 18. heinäkuuta 2017

Instagramia ja uusia juttuja

Moikkelis. Sain vihdoinkin aikaiseksi tehdä Instagram-profiilin(@dreamisawish__) tälle blogille ja sen löydät tästä.

Sitten muihin juttuihin.

Mistä te haluaisitte minun kirjoittavan blogissa? Oletteko tyytyväisiä blogiin tällaisenaan vai onko kenties joitain parannus ehdotuksia? Kaikenlainen palaute on tervetullutta!

Minä odottamassa teidän palautetta! :D2 kommenttia:

 1. Mieleeni ei nouse kovinkaan monta postausideaa, mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että jatka samaan mainioon malliin! :) Nyt ainakin se muistui mieleen, että mitähän päiväpeittoprojektillesi kuuluu? Onko peitto jo valmis vai vielä puolitiessä? :)

  Katselin joitakin vanhoja tekstejäsi, ja nuo kuvat kaikista kirpparilöydöistäsi ynnä muista vanhoista Disney-tuotteistasi jäivät positiivisesti mieleen! Se on varmaan sanomattakin selvää, että minulle kaikenlainen oheistuotekuvien katselu on erittäin mieluisaa puuhaa, haha. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :) Päiväpeitto-projekti on ollut hieman tauolla, koska päätin, etten ala kokoamaan peittoa ennen kuin saan jotain Kaunotar ja Hirviö-teemaista siihen. Ja sitä ei tunnu löytyvän mistään! Ollaan jopa siskon kanssa mietitty, että kokeillaan siirtää kuva kankaalle, jotta saataisiin peiton teko aloitetuksi. :)

   Poista