perjantai 10. marraskuuta 2017

Klassikot: Peter Pan

Esittelyvuorossa on omistamani Peter Pan-elokuvan julkaisut.

Dvd-julkaisuista minulta löytyy juhlajulkaisu, joka ilmestyi 2005 (muistaakseni). Rakastan tuota kiiltävää pahvikantta! Koska kyseessä on 2-levyinen julkaisu niin lisämateriaalia on runsaasti. Omia suosikkejani on dokumentit Peter Panin tekemisestä, sekä Helinä-keijusta. Yleensä en innostu lisämateriaaleina olevista peleistä, mutta tässä on interaktiivinen Peter Panin lento, mikä on todella hienosti tehty. :)
Videoista minulta löytyy suomenkielinen ja englanninkielinen. :)


Ensimmäistä dvd-julkaisua kovasti etsin vielä. :)

2 kommenttia:

 1. Pitipä heti pompata ylös ja oma DVD-hylly tarkastamaan, sillä sama julkaisu löytyy minultakin (ja lisämateriaalit ovat todellaan aivan ihania!) mutta eipä ollut pahvikansia siinä, höh. :( Muistaakseni olen DVD:n tilannut CDON.comista eikä tämä tainnut olla ainut josta minulta pahvikannet puuttuu. Harmittaa että samaa julkaisua myydään usein sekä pahvikansilla että ilman.
  Mutta muuten aivan ihana julkaisu ja Peter Pan nyt tietysti muutenkin on mahtava klassikko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä jännä, että samaa julkaisua on saanut sekä pahvilla, että ilman. Muistan kun aloin keräämään klassikoita, niin pahvit ärsyttivät minua suunnattomasti ja meinasin jopa heittää ne roskiin! Onneksi joku järjen ääni esti minua niin tekemästä, koska nyt ottaisi todella paljon päähän! :D

   Poista