torstai 26. helmikuuta 2015

Snow White- Exclusive deluxe video edition

Ennen joulua tein huuto.netistä löydön, jota pidän tämän hetkisen kokoelmani hienoimpana tuotteena. Yleensä kun löydän huuto.netistä jotain, se on joko liian kallis tai minulla ei ole sillä hetkellä varaa, mutta nyt kävi tuuri. 

Snow White and Seven dwarfs- Exclusive deluxe video edition oli huudettavana ja minä sen sieltä nappasin 10 (!!!) eurolla. Vaikka postikuluja tuli 8 euroa niin silti tämä on mielestäni halpa löytö! Käsittämättömän hyvä tuuri kävi tällä kertaa. Tuote oli erittäin hyvässä kunnossa, mitä nyt kansissa oli pientä kulumaa, mutta myyjä oli tästä ilmoittanut jo tuote-esittelyssä. Sisältö oli miltei käyttämätöntä ja kaikki oli mukana mitä pitikin. :)


Tämä kaikki boksista löytyy.


Aitoustodistus


Pieni kirja elokuvan tekemisestä.


 Video, jossa dokumentti elokuvan tekemisestä Ja tietysti itse elokuvaLitografit elokuvajulisteista joilla elokuvaa on mainostettu vuosina 1937-1993
Oli pakko ottaa kuva boksista Lumikki dvd:n kanssa, jotta sais käsityksen miten isosta laatikosta on kyse. "Hieman" yllätyin kun postista kävin tämän noutamassa. :)


3 kommenttia:

 1. Wau, olit oikeassa paikassa oikeaan aikaan! :) Tosi hieno löytö, varsinkin nuo linografit on upeita. Niistä sais vaikka tauluja jos vaan raaskis kehystää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo litografit on kyllä upeita! Itsekin mietin, että niistä sais tosi hienot taulut ja ehkä jossain vaiheessa raaskin ne kehystää. Paremmin ne pääsisivät oikeuksiinsa seinällä kuin tuolla laatikossa! :)

   Poista
 2. Tosi hieno paketti! Todella upen löydön olet tehnyt! Wau!

  VastaaPoista