sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Top 5- Background art

En meinannut tehdä näitä top-listoja näin tiuhaan tahtiin, mutta sitten ajattelin, että jos siltä tuntuu niin mikä ettei! :)

Tämänkertaisen top-listan aihe on taustataide eli taide mikä on hahmojen takana. Tämän tekeminen oli yllättävän haastavaa, koska Disney-elokuvat ovat täynnä toinen toistaan kauniimpaa taidetta, mutta tässä on kuitenkin lopputulos. Perusteluja en ole sen kummemmin keksinyt, antaa kuvien puhua puolestaan. :)

5. Leijonakuningas

 

4. Pocahontas

  
 

3. Pinocchio

  

 

2. Notre Damen kellonsoittaja

  

 

Pari kunniamainintaa ennen loppuhuipennusta. :)

Aristokatit

 


Tuhkimo
 

  

1. Prinsessa Ruusunen

 

 

Mitäs olitte mieltä? Ja mistä taustataiteesta itse pidätte? :)

2 kommenttia:

  1. Hyviä valintoja kaikki :) Ruususessa on vähän muista poikkeava, "kulmikkaampi" tyyli joka kyllä sopii hyvin. Omia suosikkejani ovat varmaan Leijonakuningas, Kaksin karkuteillä ja Frozen. Frozenissa ne talviset maisemat, varsinkin Elsan linna vuorilla, on upeita!

    VastaaPoista
  2. Oi, Prinsessa Ruususen taustataide on myös minun lempparini! Ihanan geometrista ja yksityiskohtaista taidetta! Pidän myös Mulanin, Tarzanin, 101 dalmatialaista ja mainitsemasi Pocahontasin taustataiteesta!

    Hyviä TOP-listoja olet valinnut, ja aiheet ovat sellaisia, jotka eivät itselleni ensimmäisenä tulisi mieleen. Kirjoittele vain lisää, jos siltä tuntuu! :)

    VastaaPoista