maanantai 4. tammikuuta 2016

Top 5: Surullisimmat Pixar-kohtaukset

Aika tehdä uusi top 5-postaus. :)

Syksyllä tein listan surullisimmista klassikoiden kohtauksista ja nyt otan käsittelyyn Pixarin kohtaukset.

En ole katsonut kaikkia Pixar-leffoja joten jos joku teidän mielestänne merkittävä kohtaus jää puuttumaan, se johtuu luultavammin juuri tästä syystä. :)


Huom! Jonkin verran voi tulla juonipaljastuksia, joten luku taasen omalla vastuulla.

5. Salli kertoo Syylari Cityn historiasta Salamalle. - Autot

Tämä on erittäin kauniisti tehty kohtaus ja lopullisesti minun kyynelkanavat aukeavat kun tulee Kaipuu laulun vuoro. Etenkin suomenkielinen versio menee suoraan tunteisiin. "Valtatieltä valta karsitaan, taipaleiden taakse jäämme unholaan. Vain jäähyväisten jäljet tomuun jää."
 

4. Doryn puhe Marlinille. - Nemoa etsimässä

Marlinin luovutettua, Dory yrittää kääntää tämän pään ja pitää kauniin puheen siitä miten Marlin on vaikuttanut hänen elämäänsä. Hän sanoo muistavansa asioita paremmin Marlinin seurassa ja kun hän katsoo Marlinia, tuntuu kuin hän olisi kotona. 


3. Nemon henkiin jääminen - Nemoa etsimässä

Barrakudan hyökättyä Marlin luulee menettäneensä kaiken, mutta huomaakin yhden munan selvityneen hyökkäyksestä. Tämä kohtaus antaa erityisen alkusysäyksen Nemon ja Marlinin suhteelle ja saa simmut kostumaan. "Ei hätää, isi pitää huolta".


2. Taren hyvästit Boolle - Monsterit oy.

Kaikki hyvästien jättämiset on mulle vaikea pala ja tämä ei ole poikkeus. Ja kun Boo menee kerran vielä aukaisemaan oven luullen Taren olevan siellä... Huhhuh! :(1. Ellien viimeinen viesti Carlille - Up

Elokuvan alun Married life-kohtaus avaa jo kyynelkanavat, mutta itselle tämä oli se viimeinen niitti. Tässä kuitenkin itkee lopulta myös ilosta. :) Tämä oli ensiksi vasta kolmantena listalla, mutta kun katsoin kohtauksen uudestaan päätin laittaa sen ykköseksi!
1 kommentti:

  1. Minun listalleni pääsisi mainitsiemiesi kohtausten lisäksi ainakin Inside Outin ja Urhean loput. Autoja en ole katsonut pitkään aikaan, joten en mainitsemaasi kohtausta muista.

    VastaaPoista