sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Beauty and the Beast - The Collector's Deluxe video edition

Ilmeisesti olen ollut todella kiltti kun minua lahjottiin näin hienolla lahjalla jouluna: Kaunotar ja Hirviö-deluxeboksi. Luulin, etten koskaan tätä kokoelmaani saisi, mutta näköjään aina kannattaa uskoa!


Laatikko pitää sisällään:

Beauty and the Beast-videon
Soundtrackin
Beauty and the Beast, work in progress-videon
The making of-kirjasen
Litografin


Work in progress-videossa oli lyhyt making of-dokumentti elokuvan teosta ja lisäksi 70 % valmis versio elokuvasta, joka näytettiin kriitikoille New Yorkin elokuvajuhlilla 1991. 

 Making of-kirjaa olen jonkin verran selaillut ja siinä käydää elokuvan tekoprosessi lävitse luonnoksista, äänityksen ja säveltämisen kautta valmiiseen elokuvaan.Kaupan päälliseksi myyjä oli laittanut boksiin mukaan litografin Leijonakuninkaasta!
 


4 kommenttia:

 1. Nämä boksit ovat kyllä varsin upeita ilmestyksiä! Eikös tämä olekin ihan jenkkiversio, kun Suomessahan boksia taisi olla myynnissä vain violettina, jos en ihan väärin muista? :) Onnittelut myös ihanasta kaupanpäällisestä!

  Kaunottaresta ja Hirviöstä saisi olla enemmänkin vastaavia taidekirjoja ja muita opuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen ymmärtänyt, että tämä on jenkkiversio. Kaunottaresta ja Hirviöstä muuten ilmestyy taide/näin tehtiin-kirja tässä ihan lähiviikkoina. Siihen on otettu mukaan myös tulevan live-actionin tekoprosessia. :) http://www.adlibris.com/fi/kirja/tale-as-old-as-time-9781484758373

   Poista
 2. Oi oi miten ihana boksi! Todella mahtavaa että tällaisen helmen sait kokoelmiisi, etenkin tuo Making of -kirjanen vaikuttaa todella ihanalta samoin kuin molemmat litografit. Löytyykö tuolta soundtrackilta mitään extra matskua? :)

  VastaaPoista