tiistai 10. tammikuuta 2017

Beauty and the Beast - ensi-ilta lähenee!

Enää ei ole pitkä aika, että pääsee ihastelemaan Beauty and the Beast live-actionia. Viimeisen parin kuukauden aikana on julkaistu paljon trailereita, haastatteluja ja tv-spotteja elokuvasta ja kokoan niitä nyt samaan pakettiin.

Virallinen trailerihan julkaistiin marraskuussa ja samalla pidettiin Facebookissa live-chat elokuvan tekijöiden kanssa.Sekä haastatteluja


Tv-spotteja alkoi ilmestymään

 

 
 
 

 

"I want adventure in a great wide somewhere..." 

 

 

Tässä vielä elokuvan virallinen juliste

Kuvahaun tulos haulle beauty and the beast poster 

Kaunotar ja Hirviö animaatiohan täytti 25-vuotta taannoin ja elokuvan tekijät kokoontuivat Lincoln Centeriin muistelemaan elokuvan tekemistä. Illan päätteeksi Alan Menken siirtyi pianon taakse ja Angela Lansbury tuli laulamaan Beauty and the Beastin ja ainakin itselläni kulki kylmät väreet koko ajan ja pari kyyneltäkin taisi silmäkulmaan ilmestyä. :)
1 kommentti:

  1. Täälläkin jo kovasti odotellaan, että milloin tämän pääsee teatteriin katsomaan. :) Trailerit ja teaser-klipit ovat olleet niin mahtavan näköisiä, että en millään malttaisi enää odottaa.

    Ja voi että tuo viimeinen video Alan Menkenistä ja Angela Lansburysta esittämässä "Beauty and the Beast" kappaleen on ihana. :')

    VastaaPoista