maanantai 29. toukokuuta 2017

Missio kesälle 2017!

Vaikka käytän paljon aikaa kaikkeen Disneyhyn liittyvään, niin olen umpisurkea katsomaan uusimpia elokuvia. En tiedä johtuuko se, että olen aina todella skeptinen uusimpien Disneyn luomusten kanssa(enkä tiedä mistä sekin johtuu), vai enkö vain saa aikaiseksi. Minulla on monta elokuvaa rästissä, joten otan tavoitteeksi, että katson ne tämän kesän aikana. :) 

Rästissä olevat elokuvat ovat tässä:


Onko muita jotka heräävät hieman myöhään uusimpien julkaisujen kanssa? :D

6 kommenttia:

 1. Itse en ole näistä vielä nähnyt doria enkä dinosaurusta, mutta muut olen ja uskon ettet tule katumaan yhdenkään katsomista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Itse aloitin tuolla Kunnon dinosauruksella eilen ja se ainakin vei minun sydämeni mennessään! :)

   Poista
 2. Minä taas olen ollut asialla uusien elokuvien kanssa ja usein ensi-iltoja kyttäämässä, mutta sitä vastoin minulla on vieläkin rästissä joitakin vanhoja klassikkoja kuten Saludos Amigos ja Melody Time. :D Tästäpä hyvä idea ottaa itsekin tavoitteeksi katsoa kyseiset rästileffat kesän aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli, itsekään en ole esim. Saludos Amigosia katsonut, vaikka dvd on ollut hyllyssä kohta 10 vuotta! :D

   Poista
 3. Välillä myös sama ongelma täällä, mutta nyt olen yrittänyt "skarpata" :) noista lemppari on zootropolis!! Muut ovat ihan hyviä, tosin kunnon dinosauruksesta en kuitenkaan tykännyt :D en edes tiedä miksi! Bravestakaan en muuten kuin sen takia että se sijoittui skotlantiin ja kävinnsiellä viime kesänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkin elokuvat eivät vaan aina "nappaa", vaikkei edes tiedä syytä. :D

   Poista