perjantai 26. toukokuuta 2017

Vielä hetki Beauty and the Beast-huumaa

Keneltäkään ei varmasti jäänyt huomaamatta, mikä oli minun suosikkielokuva tänä keväänä. :D 

Palataan hetkeksi takaisin parin kuukauden takaiseen huumaan.

Tilasin itselleni syntymäpäivälahjaksi kirjoja ja tässä niistä kaksi.


Olen hurahtanut värityskirjoihin ja kun huomasin, että Beauty and the Beast-live actionista on omansa, pitihän se hankkia. Kirjan kuvat ovat mukavan yksinkertaisia ja niitä on mukava väritellä. Kuvina on paljon ruusuja, hahmoja elokuvasta ja erilaisia ornamentteja. :)
Toinen kirja on sitten elokuvan tarina kirjallisessa muodossa. Mietin hieman, että onko tämä turha ostos, kun ei etukäteen tiennyt millä lailla se on kirjaksi muutettu, mutta onneksi se jäljittelee elokuvaa täydellisesti. :) 


Samalla tilasin myös Tale As Old As Time-kirjan, mutta esittelen sen kunhan saan sen luettua. :)


Ps. Celine Dion on esittänyt How does a moment last forever-biisin yleisölle ensimmäistä kertaa.


Pps. Beauty and the Beast ilmestyy blu-raylle ja dvd:lle 4.8.2017.

Kuva Cdon.com

4 kommenttia:

 1. Onpa nättejä kirjoja! Ja wau, blogisi uusi taustakuva on upea! :)

  Olen muuten todella innoissani, että blu-rayn kansikuvaksi on valittu juuri tuo kullanhohtoinen otos! Se on ollut alusta alkaen suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia! :) Itse tykkään myös todella paljon tuosta blu-rayn kansikuvasta. Pelkäsin, että siihen laitetaan sama kuva kuin soundtrackissa!

   Poista
 2. Oi tuo värityskirja näyttää kyllä niin ihanalta! Olen itsekin sitä katsellut, mutta ei ole tullut vielä ostettua kun on vanhatkin värityskirjat vielä kesken. :')
  Tuo "Beauty and the Beast Book of the Film" kirja kuulostaa myös kivalta, mutta siinä ei taida olla minkäänlaisia kuvituksia? Olen yrittänyt etsiä että olisiko Beauty and the Beastista tehty kuvitettua kirjaa kuten Cinderellasta ja Maleficentista, mutta en ole vielä löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvitusta ei valitettavasti löydy tuosta Book of the Film-kirjasta ja itsekin olen yrittänyt etsiä kuvitettua kirjaa! :)

   Poista